Elisabet del Valle

La bioquímica i coach que transforma equips i organitzacions per humanitzar-los.

Innovació. Creativitat. Intel·ligència emocional i social. Optimisme. Felicitat laboral. Gestió del canvi. Programes de benestar per a l’empresa. Emprenedoria. Team Building. Lideratge i habilitats directives. Estrategia corporativa. Neurociencia.

Doctora en biotecnologia i llicenciada en bioquímica (UB, Màster en Desenvolupament Directiu, Coaching i Intel.ligència Emocional (EAE, Business School), Màster en Gestió i Direcció d’Empreses Biotecnològiques (Aliter, International Business Schooli) i SROI Practitioner (Social Value International).

Formada en executive coaching, gestalt i ludotraining, experta en innovació i intel.ligència emocional, porta més de 15 anys d’experiència professional en gestió de la innovació i desenvolupament estratègic corporatiu. 

Actualment compagina la vessant empresarial amb la universitat. A part de ser sòcia-fundadora de Cliclab és sòcia-fundadora d’Onalabs Healthcare, empresa biotecnològica dedicada al desenvolupament de dispositius mèdics i esportius per a la monitorització no invasiva de paràmetres bioquímics. I és professora de la Universitat Autònoma de Barcelona del Departament d’Empresa impartint classes d’habilitats directives, lideratge, gestió empresarial, innovació i emprenedoria.

Aura Costa

La mindfulness trainer i periodista que transforma el cap, el cor i el cos de les persones perquè liderin la seva vida des de la consciència.

Mindfulness. Gestió de l’estrès i l’ansietat. Atenció i concentració. Tècniques de relaxació. Mindset. Mindful leadership. Intel·ligència i gestió emocional. Gestió del temps i de l’agenda. Prevenció i gestió de conflictes. Eficiència i productivitat laboral. Comunicació personal, interpersonal i corporativa. Reunions de treball. Gestió de correu i xarxes socials.

Llicenciada en ciències de la comunicació (UAB) i estudis de psicologia (UOC).

Mindfulness trainer certificada en el Programa Internacional de Mindfulness Wake-Up Schools levels 1 and 2 (UB). Formada en els programes Mindful Communication i Mindful Educator Essentials (Mindful Schools, USA), i  Mindfulness i compassió ABCT (Universidad de Zaragoza). 

Formació en Psicologia positiva (The University of California, Berkeley i Universitat Jaume I),  Intel·ligència emocional (UNED), i Team coaching (Orbital 40).

CEO d’Optimisme Vital, marca dedicada a la formació i consultoria en mindfulness i comunicació per al sector empresarial, educatiu, sanitari i institucional. 

Professora tutora del Grau de Comunicació de la UOC. Professora de comunicació i psicologia a les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de la UAB, UB i Pompeu Fabra. Professora de Mindfulness a PIMEC Catalunya Central i Vallesos i a EDBuilding càpsules educatives.  

22 anys d’experiència en direcció, producció i presentació a TV (TV3, Antena 3, TV2, 8TV, Canal 33), Ràdio (RAC 1, COM Ràdio, Ràdio Sabadell) i premsa (La Vanguardia Vallès).

Conferenciant i presentadora/conductora d’esdeveniments de gran format.

Anais Le Corvec

L’ADE que transforma il·lusions en projectes reals i viables.

Disseny i desenvolupament de projectes amb visió internacional. Finançament públic i privat. Network internacional. Talent recruiter. Projectes de recerca. Marc europeu d’investigació. Start-ups. Impacte Social. Dinamizadora.

Llicenciada en Administració i Gestió d’Empreses amb especialització en Màrqueting i Gestió Internacional per la Universitat de Mont-real – HEC (Canadà), i especialista en gestió de la recerca internacional.
Col·labora puntualment per la Comissió Europea en la revisió de projectes i propostes de projectes de recerca. Ha estat nomenada “Network Manager” de la xarxa Council of European BioRegions (www.cebr.net).

Des de 2004 ha desenvolupat la seva activitat en diversos àmbits de la investigació (Tecnologies de la Informació i Comunicació, Salut, Innovació i Cooperació Internacional). Ha col·laborat com Assessora d’Investigació Internacional per a l’Institut de Recerca Vall d’Hebron, com a gestora de projectes de recerca finançats per la UE per a entitats com la Universitat de Barcelona o la Fundació Ciutat de Viladecans, i ha estat responsable de les activitats de disseminació científica per l’Euroscience Open Forum (ESOF).

Xavi Muñoz

El químic que fa màgia amb la tecnologia per posar-la al servei de la transformació social.

Desenvolupament tecnològic i emprenedoria ben entesa després de 15 anys en el ecosistema. Networking nacional i internacional, buscant projectes on l’impacte social sigui la base. Gestió d’equips tecnològics i projectes de recerca tant nacionals com internacionals. Podem fer molt més, hi ha talent…

Doctor en Ciencies Químiques (Química-Física) per la UAB. Desprès 2 anys a la Universiteit Twente (NL) fent una estancia postdoctoral.

Tornant a la UAB, i passant per la UAB de nou, fins arribar al CSIC, on ja porto 23 anys fent recerca aplicada. Mirant enrera ja son més de 80 projectes de recerca dirigits (nacionals i internacionals), amb més de 130 publicacions científiques i 22 patents presentades (algunes llicenciades per empreses). Dirigint equips de recerca des de fa més de 15 anys.

Co-fundador de 6 empreses, start-ups amb fracasos i èxits. Ara preparant la fundació d’una nova.

Professor en UAB, UB i ultimament a la UPC (Master de Biotecnologia). Més de 100 conferències donades en Fires, Workshops i Congressos Científics.

Close Menu
×
×

Cart